Látásjavító táblázat


Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.

Látásjavító excimer lézer

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése: Aktualitások Látásjavító excimer lézer Szeretne élesebben látni? Zavarja a szemüveg, sportolás vagy munka közben?

látásjavító táblázat a látás csökken

Tudja, hogy kontaktlencsében tilos úszni? Ismeri a kontaktlencse-viselés veszélyeit, tudja, milyen szövődménye lehet egy túlhordásnak vagy egy fertőzésnek?

Tudja, hogy nem minden látáshiba korrigálható szemüveggel vagy kontaktlencsével?

látásjavító táblázat miért káros a látásromlás

Ki ne olvasott volna már hasonló reklámokat? Sorozatunkban először a talán legismertebb, lézeres látásjavító módszert mutatjuk be.

Látást javító termékek gyermekeknek, tizenéveseknek és felnőtteknek

Ez az argonfluoridból gerjesztett lézersugár a szövetek elpárologtatásával a szaruhártya nyomtalan átformálására képes. Így a többi szövet érintetlenül hagyásával éri el a dioptriakorrekciót s alakítja ki a tökéletes látást. Milyen látáshibák javíthatók ezzel a módszerrel?

látásjavító táblázat javítja a látás szemcseppjeit

Egy látásjavító táblázat szemben a tárgyakról beeső fény az éles látás helyén, az ideghártyán keletkezik. Ha a kép az ideghártya előtt keletkezik, rövidlátóak vagyunk, tehát távolra homályosan látunk.

Навигация по записям

Ez esetben az éles látás csak akkor következik be, ha a képet valamilyen módszerrel hátrább toljuk, visszahelyezzük a látásjavító táblázat helyére.

Ez lehet például egy szóró szemüveglencse vagy egy, a lézer által kialakított, kisebb törőerejű, laposabb szaruhártya.

Ha a fókuszált kép az éles látás helye mögött keletkezik, akkor távollátóak vagyunk. Ilyenkor a közeli tárgyak vagy a betűk az újságban összemosódnak, amit fiatalon még izommunkával látásjavító táblázat le látásjavító táblázat dolgozni, később már nem.

Ebben az esetben az éles látáshoz előbbre kell hoznunk a képet, hogy visszakerüljön normál helyére. Ez történhet egy nagyobb törőerejű szemüveglencsével, vagy a lézer által létrehozott, domborúbb szaruhártyával lehetséges. A kontaktlencse sok esetben kedvezőbb képet ad a szemüveghez képest, azonban tartós, éveken át való viselése a szövődmények, veszélyek tudatában meggondolandó.

KINEK AJÁNLJUK A LÉZERES LÁTÁSJAVÍTÁST?

Vannak olyan magasabb rendű fénytörési hibák, amelyek sem szemüveggel, sem kontaktlencsével nem korrigálhatók. Ezeket hívjuk magasabb rendű aberrációknak, jelenleg 12 formája ismert. Ezeket csak a lézer tudja korrigálni. Mivel ezen elváltozásokat a hagyományos szemészeti műszerek ki sem látás helyreállítási kor, segíteni sem látásjavító táblázat hagyományos módszerekkel.

Ezen hibák speciális feltárképezésével és lézeres kiküszöbölésével szintén átlagosnál jobb, kiváló látás érhető el. Letölthető dokumentumok:.