Látás öngyógyító, Gyengénlátó energia


látás öngyógyító

Felfedezték a retina öngyógyító képességét Origo Sajnos a retina egyike azon kevés szövetünknek, amelyet a szervezetünk nem képes regenerálni. Akadnak azonban olyan állatok, például a zebrahal, amely rendelkezik ezzel a képességgel.

látás öngyógyító

Ám a tudósok most újabb, meglepő felfedezést tettek ezzel kapcsolatban. A Science tudományos szaklapban publikált, legfrissebb tanulmány szerint a génjeink nem kevesebb, mint 70 százalékában osztozunk látás öngyógyító a hidegvérű állatokkal, ám a tudósok csak most fedezték fel a megosztott gének között azokat, amelyek lehetővé teszik a zebrahal számára a retina regenerációját.

látás öngyógyító

A kutatók a folyamat egészen sok részletét feltárták, így például az is ismert, hogy milyen gének kezdenek kifejeződni a retina egyes sejtjeiben, amikor azok elkezdenek osztódni, hogy pótolják az elpusztult sejteket.

A sejtek tehát képesek olyan anyagok termelésére, amik hasznosak lehetnek a retina regenerálásában.

látás öngyógyító

A retina vagy más néven recehártya a gerincesek látás öngyógyító fényérzékeny rétege. A szem optikai rendszere egy képet látás öngyógyító a retinára, ahol a fény különböző kémiai és elektromos reakciókat indít be.

Gyógyító, regeneráló frekvenciák, 10000Hz / 432Hz

Végül egy elektromos jel keletkezik, amely a szemidegen keresztül az agyba jut, ahol feldolgozásra kerül. Ennek az ideghártyának a betegségeiért sok tényező felelős; sokszor az időskorral együtt jelentkeznek, és a kezelésük sem egyszerű.

látás öngyógyító

Bennünk is megvan a retinakárosodás öngyógyító képességeForrás: Origo Thanh Hoang, John Hopkins idegtudósa és munkatársai ezeket, a Müller-féle gliasejteket vizsgálták zebrahalakon, csirkéken és látás öngyógyító. Arra voltak kíváncsi, hogyan reagálnak ezek a retina károsodására. A gének részt vettek a sérülés megfékezésében, aktivizálták az immunsejteket a sérült szövetek megtisztítására és az esetlegesen támadó kórokozók leküzdésére — magyarázta Blackshaw.

A csapat azt gyanítja, hogy a képesség elvesztése összefüggésbe hozható a regeneráló központi idegrendszeri sejtekkel és a parazita-rezisztenciával.

Öngyógyító látás Teszteld az agyad kezek elzsibbadnak és látássérülnek Médiaajánlat Kedves Látogatóink! Finanszírozási nehézségeink szponzor híján — 15 éves működés után — bennünket is arra kényszerítenek, hogy fogjuk vissza a tempót.