Szemsebészeti videó


Világhírű szakorvostól tanulhattak a szabadkai szemorvosok videó A Kuća zdravlja rendelőintézetben dr.

a látással minden rendben van

Nagy Zoltán Zsolt budapesti szemsebész olyan lézeres műtéttechnikát mutatott be, amellyel eredményesen eltávolítható a szürkehályog. A szakember látogatása a tapasztalatcserének és a magas technológiai szintnek köszönhetően, olyan szintű szemészeti ellátást biztosított, mint a világ fejlett államaiban — mondta dr.

hogyan lehet megtudni a látás dioptriáit

Branka Ivošević, a szabadkai Perfect Vision lézeres szemsebészeti központ alapítója. Egész napos ittléte során lehetőségünk lesz az elméleti és gyakorlati tapasztalatcserére.

Nagy Zoltán Zsolt szemsebészeti videó több mint 30 ezer szemműtétet hajtott végre karriere során.

látássérült oktatás

Neve a szakmában világszinten ismert. Elmondása szerint a szabadkai Perfect Vision lézeres szemsebészeti központ technikája nincs elmaradva az unióéhoz képest.

eszközök a látás javítására időskorban

Ma már gyakorlatilag teljesen hasonló készülékekkel, hasonló műlencsékkel dolgozunk. A technikai színvonal ezen a rendelésen teljesen olyan, mint akár Magyarországon, akár az uniós országokban.

rossz látási asztigmatizmus

Azt gondolom, hogy ez egy örvendetes fejlemény. A szemorvostudomány fejlődésének köszönhetően a páciensnek akár 70 éves korában is vissza lehet állítani a látóképességét, és akár úgy is láthat, mint 20 éves korában. Kapcsolódó tartalmak.

látás, mintha köd lenne