Finommotorika, látássérült


finommotorika, látássérült látásképző szemfolt

Pályázati lehetőségek B. A tanulmányi, valamint a segédeszköz vásárlásra elnyerhető támogatásra pályázni látássérült az Egyesület irodájából postai úton vagy e-mailben igényelt, vagy internetes honlapjáról letölthető, hiánytalanul kitöltött és aláírt pályázati adatlapon lehet. Az Egyesület elérhetőségei: Postacím: Finommotorika, Jókai u.

E-mail: info borsodivakok.

finommotorika, látássérült mit viselnek a gyengénlátó emberek

A hír kelte: Mindenki most tanulja a távolléti oktatást, s ez különösen nehézségeket jelent a látássérült hallgatóknak. Ez a fórum azért jött létre, hogy a látássérült hallgatók megoszthassák egymással a távolléti oktatás során szerzett jó megoldásokat.

finommotorika, látássérült látás időseknél

Minden hasznos tapasztalat érdekes lehet másoknak. A megosztott tapasztalatoknál fontos a használt operációs rendszer, valamint a beszélő- és e-learning szoftver megnevezése.

finommotorika, látássérült az egyik szem látásának drámai javulása

Használjátok bátran a fórumot, ezzel is segítve egymást! Az osztályfőnöki óra keretében alapítványunk két munkatársa - Weisz Ildikó gyógypedagógus és Finommotorika Finommotorika látássérült tapasztalati tanácsadó - beszélt a látássérülésről, a látássérült vagy látássérültté vált személyek életéről, a különböző szembetegségek következményeiről. Ez utóbbit a diákok maguk is átélhették a szimulációs szemüvegek kipróbálásával.

finommotorika, látássérült a látás programja

Rengeteg kérdés merült fel a téma iránt nyitott finommotorika érdeklődő osztály részéről, a hatékony beszélgetésnek csak a kicsengetés tudott látássérült vetni. Köszönjük az intézmény vezetésének a meghívást, az osztályközösségnek pedig az együttműködést!

finommotorika, látássérült viburnum a látáshoz

Előadás közben.