0,5 dioptria


0,5 dioptria

Szemészeti kontrollon jártam nem régen. Gyermekkorom óta szemüveget hordok.

0,5 dioptria

A negyed dioptria eltérést nem kéne érezni de valami mégis fura volt. Szemész orvos írta a szemüveget. AZ optikába visszamenve kértem egy ellenőrzést, ahol másfél óra vizsgálat után felajanlottak a cserét, egy hajszalnyival jobbnak éreztem az új próbaszemüveget.

0,5 dioptria

Bár jobbnak éreztem, aggódom, hogyan lehet hogy ilyen sokat levettek belőle, Mivel nem értettem a minusz cilinder értéket 0,5 dioptria bemérettem máshol és az SPH 1 és 1,25 ami jóval kevesebb a korábbiakhoz képest. Optometrista szakember csinálta a korrekciót, a szemész doktornő csak negyedet vett le. Valamiért nem éreztem jónak pedig jobban láttam vele mint a legerősebb verzióval.

0,5 dioptria

Nem kérdeztem rá a visszaellenőrzésnél, mennyivel másabb, ha tudom nem kérem a cserét, mert nehez volt eldönteni. Az utolsó verziót optometrista készítette, rengeteg vizsgálat és teszt, próba után.

¿Qué es el astigmatismo? ¿Tiene cura el astigmatismo?.

Mégis aggódóm, mivel mikor szemműtétről érdeklődtem korábban máshol elmondták nem vállaljak csak 45 évtől a pluszost, mert később előjönnek a rejtett dioptriák. Nem fog így gyorsan visszaromlani a szemem?

Mit javasol?

Milyen esetekben segíthet a lézeres szemműtét?

Elég kellemetlen másodjára visszamennem, hogy mégis az első volt jó a negyeddel gyengébb a régihez képest amit csináltak. Sosem mentem még vissza sehova sem. A régiben fájt ugyan a szemem, de a monitornak tudtam be.

0,5 dioptria

AZ első új verziót 1 hétig hordtam, lehet túl kevés ideig, hogy megszokja 0,5 dioptria szemem? Köszönettel Legfrissebb cikkek a témában.

0,5 dioptria